Selasa, 3 Mac 2015

:: MYARTIS.COM ::

:: MYARTIS.COM ::


'ORANG KUAT ASTRO ' NAFI JADI KEKASIH BARU ZIZAN RAZAK

Posted: 03 Mar 2015 01:36 AM PSTTidak benar!

Begitulah kata 'orang kuat Astro' yang digosipkan sebagai 'kekasih baru' Zizan Razak baru-baru ini.

Wanita berkenaan yang merupakan Naib Presiden GenNext Astro, bernama Putri Yasmin Megat Zaharuddin turut enggan mengulas lanjut mengenai dakwaan hubungan cintanya dengan pelawak tersebut.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

MESKIPUN MILIKI FERRARI, NAMUN AZLAN TETAP MERENDAH DIRI

Posted: 03 Mar 2015 01:11 AM PST"Saya tak boleh nak komen la kalau nak tanya pasal kereta sebab perkara itu lebih kepada hal peribadi. Maaflah saya tidak boleh nak komen mengenainya," demikian komen Azlan atau lebih dikenali sebagai Azlan & The Typewriter mengenai kereta mewah yang menjadi persoalan peminatnya.

Ini kerana, menerusi Instagramnya dia telah berkongsi gambar sebuah kereta sport Ferrari yang pastinya berharga agak mahal.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

WATAK WANITA - PEKIN MINTA MAAF PADA IBU

Posted: 03 Mar 2015 12:42 AM PSTGara-gara watak wanita dalam filem Coverina, Pekin Ibrahim telah meminta maaf pada ibunya kerana bimbang ibunya mungkin terkejut besar apabila menonton filem tersebut.

Maklumlah... selama ini ibunya hanya melihat lakonan dirinya yang asli, tetapi kali ini dia bertukar menjadi wanita seksi. Heh.

"Sebelum dimaki dan dikritik ibu, jadi saya awal-awal lagi sudah membuat permohonan maaf menerusi suara latar dalam filem itu.<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

8 GAMBAR PRA PERKAHWINAN NUBHAN & AFIFAH HIDAYAH

Posted: 02 Mar 2015 07:02 PM PST


Memang menarik gambar-gambar yang dirakamkan oleh MyHappyMoments untuk bakal pengantin kita Nubhan Ahmad dan Afifah Hidayah.

Meskipun masih belum membuat pengumuman mengenai tarikh perkahwinan, namun mereka yang telah bertunang pada Oktober tahun lalu itu kelihatan tenang dan bersahaja.

Doa kita, moga apa yang dirancang oleh mereka nanti menjadi kenyataan. Amin.

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

19 GAMBAR - AKSI TERKINI BABY BLACK HANIFAH

Posted: 02 Mar 2015 02:20 PM PSTGambar terkini baby Black Hanifah dan isterinya Naquia Yasirah Mohd Khairi atau Cira yang dirakamkan oleh jurugambar thephotolicious.

Untuk rekod, bayi lelaki Black dan Cira ini lahir pada 13 Januari lalu di Pusat Perubatan Sime Darby, Subang Jaya, Selangor. Bayi tersebut diberi nama Khaleef Dayyan.

Jom tengok!

Klik gambar untuk size besar


<< BERITA & GAMBAR SELANJUTNYA - SILA KLIK >>

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Label

Senarai Lagu